[Polska]Bankiet Bufet szwedzki
Bufet zimny
Kruche babeczki z ragout drobiowo-pieczarkowym
Aromatyczne duo salsy z suszonych pomidorów i musu z zielonego groszku
Wybór musów serowych podany na galaretkach cytrynowych ze ?wie?ymi zio?ami
?oso? w?dzony z musem mascarpone podany na tostach
Capreze podane z sosem pesto i marynowanym bak?a?anem
Kawa?ki dr??onego ogórka nadziewane sa?atk? z krabem i dipem czosnkowym
Plastry grillowanej kaczki z ?urawinowym musem podane na ciabatkach pszennych
Pomara?cze faszerowane koktajlem z krewetkami
?ódki z cykorii faszerowane sa?atk? wiejsk? z grillowanym boczkiem
Duet mi?s pieczonych na ruszcie zdobionych suszonymi pomidorami i melodi? ?wie?ych warzyw
Sa?atki
Grillowana pier? drobiowa z melonem, ?urawin? i czerwon? sa?at?
Krab z makaronem ry?owym, ?wie?ym ogórkiem i sa?at? z koperkowym vinnegrette
Sa?ata z pieczonym tu?czykiem oliwkami i marynowanym karczochem
Plastry grillowanej ciel?ciny z pomidorkami koktajlowymi i tymiankowym dipem
Miks sa?at z owocami morza i musem z avocado
?wie?e warzywa marynowane w zio?ach z grzankami czosnkowymi i Gorgonzol?
Bufet gor?cy
Eskalopki drobiowe w sosie musztardowym z gorczyc?
Szynka pieczona marynowana w ja?owcu
?oso? pieczony skropiony sosem z lemonki i koperku
Roladki wieprzowe podane na ragout grzybowym
Filet z indyka nadziewany szpinakiem z pra?onymi migda?ami
Medaliony z pol?dwicy wieprzowej przek?adane serem camembert z rodzynkami
Sznycel ze schabu podany na warzywnym rattatouie
Filet z ryby ma?lanej podany na zapiekanych szparagach
Kotleciki wieprzowe nadziewane w?dzonym bekonem i musem z zielonych warzyw
Dodatkowe informacje:
Model/Numer produktu: | 1 |
Miejsce produkcji: | Gastro Team |
Marka: | Gastro Team |
Cena: | 30-90 PLN |
Komentarz do ceny: | podlega negocjacji |
Minimalne zamówienie: | - |
Jakość / Bezpieczeństwo, Certyfikat: | HACCP |
Kategoria: Hotel, Gastronomia, Catering -> Catering
Gastro Team Catering
|
Ulica: | Parowcowa 18/22a |
Miasto: | Warszawa |
Kod pocztowy: | 02-445 |
Region: | mazowieckie |
Kraj: | Polska |
Telefon: | +48 022 8633263 |
Faks: | +48 022 8735580 |
|
|
Osoba kontaktowa |
ImiÄ™ i Nazwisko: | Robert Jagnie?a |
Telefon stacjonarny: | +48 022 8633263 |
Telefon komórkowy: | +48 501155050 |
|